КАРБОН

You are here: Дали Ви се допаѓаат нашите производи ?

Дали Ви се допаѓаат нашите производи ?

Број на гласачи:
66
Прв глас:
Понеделник, 09 Октомври 2006 13:01
Последен глас:
Понеделник, 20 Септември 2021 15:44

Дали Ви се допаѓаат нашите производи ?

Hits Percent Graph
Да, одлични се
44 66.7%
Многу се добри
6 9.1%
Не ми се допаѓаат
6 9.1%
Може и подобро
5 7.6%